Flash: Putin anuncia que Rússia ja té la vacuna contra la covid-19 que «ja ha provat la meva filla»

El president rus assegura que és "eficaç" i permet aconseguir una "immunitat estable"

El president de Rússia, Vladímir Putin, ha anunciat aquest dimarts en una reunió amb els seus ministres que Rússia ja té la vacuna contra la covid-19. «Aquest matí s’ha registrat, per primera vegada al món, una vacuna contra el nou coronavirus», ha assegurat. Segons el president rus la vacuna és «eficaç» i permet aconseguir una «immunitat estable» al virus. La vacuna ha estat aprovada per ser administrada als ciutadans que de manera voluntària ho vulguin i per aquest fi es començarà a produir massivament. Putin també ha donat a conèixer durant la reunió que la seva filla ja ha provat la vacuna.

Port de Tarragona