Un ferit greu i sis detinguts en una baralla multitudinària al Port Olímpic de Barcelona

Tres dels arrestats presentaven ferides per arma blanca

Un ferit de gravetat i sis detinguts és el balanç d’una baralla multitudinària aquest dimarts a la tarda al Port Olímpic de Barcelona, segons ha informat l’ajuntament de la capital catalana. L’avís de la batussa s’ha rebut a les 17.45 hores a l’extrem del carrer de la Marina, a la zona del moll de Mestral, dins el districte de Sant Martí. El grup de platges de la Guàrdia Urbana s’ha desplaçat al lloc, ha dissolt la baralla i ha detinguts sis persones per la seva presumpta implicació en l’altercat. Tres dels arrestats presentaven ferides per arma blanca i els serveis d’emergència han hagut de traslladar-ne dos a l’hospital, un dels quals en estat greu.

Port de Tarragona