Mor a Tarragona una nena d’11 anys que havia donat positiu en Covid-19

Hospital Joan XXIII de Tarragona. / Foto: Roger Segura

Una nena de 11 anys, positiu en Covid-19, va morir ahir al matí a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, segons publica «Diari de Tarragona». La menor havia estat traslladada de matinada procedent de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, on es trobava ingressada i on van observar un empitjorament de la seva situació.

Preguntat sobre el tema, el secretari general de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha dit que li consta «un cas, però no es pot dir en cap moment que sigui a causa» de virus, sinó que ha mort amb el coronavirus, però no per aquest »

Fonts hospitalàries asseguren que la nena no patia patologies prèvies, a el menys conegudes. Fa uns dies va ser va ser diagnosticada de Covid-19 i va ingressar a l’Hospital de Tortosa sota control mèdic. Patia el que és conegut pels metges com un abdomen agut, una patologia que podria tenir com a causa la Covid-19, i que ha acabat amb una isquèmia intestinal i una perforació gàstrica. Malgrat que la menor ha entrat ràpidament en quiròfan, ha mort a primera hora del matí, pocs minuts després de les set.

Port de Tarragona