banner Generalitat

Un boxejador italià agredeix dos mossos i els treballadors d’un restaurant de Ciutat Vella abans de ser detingut

Notícia amb vídeo

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Ciutat Vella, a Barcelona, han detingut un home, de nacionalitat italiana i 22 anys, per agredir violentament amb cops de puny dos agents del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Ciutat Vella. L’agressor, prèviament, havia agredit també dos treballadors d’un restaurant d’aquest districte quan li van impedir que marxés del local ja que pretenia anar-se’n sense pagar la consumició.

Els fets han passat aquesta matinada, als voltants de la 1:30 hores, quan els agents de paisà que estaven fent patrullatge de prevenció de robatoris violents i furts a la zona han estat alertats d’una baralla a l’interior d’un restaurant. Quan han arribat al lloc dels fets, han localitzat un home amb la cara plena de sang que els ha explicat el que acabava de succeir i els ha facilitat la descripció de l’agressor que també anava acompanyat d’una altra persona.

Un cop comprovades les lesions dels dos treballadors, el propietari del bar els ha ensenyat les imatges on es veu l’agressió i on es pot identificar l’autor dels fets. Amb la descripció dels dos individus, els agents han iniciat una recerca per la zona i han observat una parella d’homes, que mantenien una actitud sospitosa i de vigilància. Un d’ells corresponia a la descripció que els havien facilitat.

Els agents han baixat del vehicle i s’han identificat com a policies i han mostrat les seves credencials. Un dels joves ha marxat corrents i els agents l’han seguit mentre l’home els anava fent senyals amb els punys i es mostrava amb una actitud molt desafiant mantenint els gestos amb els punys alçats amb la intenció d’agredir els agents.

Els mossos s’han apropat a ell per tal que desposés la seva actitud agressiva i procedir a la seva detenció. Però l’home, que continuava mantenint una actitud agressiva i no deposava la seva actitud, els ha agredit violentament amb diversos cops de puny. També ha intentat pujar al vehicle policial que havia quedat aturat enmig del carrer però en veure que no hi havia les claus posades s’ha allunyat.

Finalment, han arribat més patrulles de mossos per donar suport als agents de paisà i han reduït l’home que ha quedat detingut pels delictes d’estafa, lesions i atemptat als agents de l’autoritat.

El seu acompanyant, de nacionalitat italiana i 21 anys, ha quedat detingut per un delicte lleu d’estafa.

En acabar l’actuació policial els dos agents han estat atesos en un centre mèdic com a conseqüència de les lesions que han patit. Els dos detinguts han estat traslladats a dependències policials a l’espera de passar a disposició judicial durant els propers dies.

Port de Tarragona