El Camp de Tarragona entra en risc de rebrot alt per un increment de casos a Reus

L'índex a la regió sanitària se situa en 105,28, la taxa més alta dels últims quatre mesos

Passatgers sortint del control de temperatura a l'arribar a Reus a l'agost. / Núria Torres

El Camp de Tarragona ha entrat en un risc de rebrot alt després de dos dies de fort increment de contagis concentrats a les Àrees Bàsiques de Salut (ABS) de Reus. Concretament, la taxa de risc es troba en 105,28, la més alta des del 6 d’abril, últim dia en què es va situar per sobre dels 100. Investigadors del BIOCOMSC, el grup de recerca de biologia computacional de la UPC, han advertit també que la regió sanitària «entra al vermell» i demanen «màxima precaució a la zona». Fonts de Salut han indicat a l’ACN que estan analitzant les dades de Reus davant l’augment de casos de les últimes hores.

Port de Tarragona