Un incendi en un pis a Tarragona obliga a desallotjar i confinar alguns veïns en les seves cases

El foc està controlat i els bombers treballen ara per extingir-lo

Arxiu/Bombers de la Generalitat

Nou dotacions de Bombers de la Generalitat han apagat aquest dilluns un incendi que s’ha iniciat a dos quarts de sis de la tarda en un pis de la Via Augusta de Tarragona. El foc s’ha iniciat en un habitatge situat a la primera planta i, segons el cos, estava actiu i propagava pel forat de l’escala.

L’incendi ja està controlat, però els bombers encara treballen per extingir-lo i revisen els pisos i ventilen l’immoble de fum. Diversos veïns han sortit pel seu propi i d’altres han estat desallotjats. Alguns han quedat confinats a la segona i la quarta planta, en aquesta planta hi havia 5 persones confinades i a la segona només una. Els Bombers han revisat totes les plantes per comprovar que no hi havia cap persona afectada.

En l’incendi també hi han treballat efectius del SEM i la guàrdia urbana de l’Ajuntament de Tarragona.

Port de Tarragona