Detinguts 22 joves per agredir indiscriminadament els vianants que s’anaven trobant als carrers de Sitges

A una desena se'ls imputa un delicte d'odi i discriminació per atacar una parella per la seva orientació sexual

Els Mossos d’Esquadra han detingut 22 joves, quatre menors d’edat i la resta amb edats compreses entre els 18 i els 22 anys, per agredir indiscriminadament els vianants que s’anaven trobant per la zona d’oci nocturn de Sitges la matinada del passat 12 de juliol. A una desena dels arrestats, a més, se’ls imputa un delicte d’odi i discriminació per agredir una parella de joves per la seva orientació sexual. Els detinguts, que en alguns casos van utilitzar cascs de moto i altres objectes contundents, també van agredir i fins i tot robar als vianants que van intentar aturar-los. Els investigadors han localitzat cinc víctimes tot i que no descarten que n’hi hagi més i la investigació continua oberta.

Les identificacions i posteriors detencions han estat possibles gràcies a la col·laboració dels Mossos d’Esquadra amb la Policia Local de Sitges.

Els arrestats han quedat en llibertat després de declarar en seu policial i resten a l’espera que els citi el jutge.

Port de Tarragona