Incendi sense ferits en un vaixell mercant a unes 33 milles del port de Tarragona

Transporten en helicòpter vuit bombers fins a l'embarcació, que s'ha omplert de fum

Imatge d'arxiu d'un simulacre de Bombers a una intervenció a un vaixell.

Aquest dimarts s’ha declarat un incendi sense ferits a la sala de màquines d’un vaixell mercant a unes 33 milles del port de Tarragona. Segons informen els Bombers de la Generalitat, vuit efectius del cos s’han desplaçat en un helicòpter de Salvament Marítim fins a l’embarcació. En arribar ja no hi havia flama, però sí molta brasa i molt fum. Cap a les deu del matí els bombers estaven acabant de fer l’extinció i, posteriorment, preveien ventilar la zona afectada. Diversos efectius dels Bombers de la Generalitat també s’han desplaçat a l’edifici de Port Control, al port de Tarragona, per tal de coordinar l’actuació de l’incident, en comunicació amb Salvament Marítim i Capitania Marítima.

Port de Tarragona