Desallotgen els ocupes de la casa de Pallejà per ordre judicial després de tres dies de protestes veïnals

Un fort dispositiu policial ha protegit els voltants de l'immoble durant tot el procés

Concentrats al voltant de la casa ocupada./ Àlex Recolons

Després de tres dies de protestes veïnals, als volts de les cinc de la tarda d’aquest dimecres, un cop rebuda l’ordre judicial, s’han pogut desallotjar les persones que van ocupar divendres passat una casa al carrer Barcelona de Pallejà (Baix Llobregat).

Un fort dispositiu policial ha protegit els voltants de l’immoble durant tota la tarda per evitar nous aldarulls. Tot i el desallotjament, una cinquantena de veïns i diversos simpatitzants de VOX s’han acostat a la casa on hi havia convocada una nova concentració de protesta a les set de la tarda. La presència de partidaris del partit d’ultradreta ha provocat moments de tensió amb alguns presents que els han recriminat que volguessin treure rèdit polític de la situació.

Malgrat que els aldarulls s’han concentrat aquests dies a la casa del carrer Barcelona, aquest dimecres també hi havia presència policial al carrer del Riu, a tocar de l’Ajuntament de Pallejà, on també s’han produït ocupacions d’habitatges darrerament.

Port de Tarragona