Roben amb violència al conductor d’una autocaravana i l’atropellen en la fugida en una àrea de servei de l’AP-7

Notícia amb video

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home d’origen bosnià com a presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació a l’interior d’una autocaravana que feia nit a l’àrea de servei Montseny nord de l’autopista AP-7. Una parella dormia a l’interior de la seva autocaravana el 6 d’agost quan a les cinc de la matinada l’home es va llevar en sentir un soroll, va veure com algú havia forçat la porta i s’enduia la bossa de mà a la seva dona i va sortir corrents darrera seu. Els dos lladres van pujar al cotxe, la víctima es va penjar del capó del turisme perquè no l’envestissin i el van arrossegar deu metres abans de caure a terra amb lesions a una cama. Un dels autors va ser detingut i ha entrat a la presó mentre els mossos busquen al segon.

Els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació i van poder identificar un dels presumptes autors que tenia diversos antecedents policials per delictes patrimonials similars, requeriments i ordres judicial complimentades de diferents jutjats de Catalunya.

Els investigadors estan fent gestions per identificar el segon autor dels fets, que acompanyava al detingut en el moment del robatori i l’atropellament posterior, motiu pel qual no es descarten noves detencions.

El detingut va passar a disposició judicial el dissabte 15 d’agost i la jutgessa del Jutjat d’instrucció 3 d’Arenys de Mar en va decretar l’ingrés a presó.

Port de Tarragona