Un migrant mor, tres ferits i tres guàrdies civils lesionats en un salt a la tanca de Melilla

arxiu

Un migrant ha mort, tres han resultat ferits i tres guàrdies civils lesionats en l’intent d’assalt a la tanca fronterera de Melilla protagonitzat per uns 300 subsaharians, dels quals uns 50 han aconseguit saltar encara han estat interceptats per les forces de seguretat.

Fonts de la Guàrdia Civil han indicat que el succés ha tingut lloc cap a les 6.00 hores d’aquest dijous i que durant l’assalt ha mort una de les persones que pretenia entrar a Espanya.

Segons les fonts, el migrant ha caigut en la llera d’un rierol des d’una altura d’uns quatre metres. Els serveis sanitaris de la Creu Roja i els agents de la Guàrdia Civil han intentat reanimar-però finalment no han pogut fer res i l’home ha mort.

Mentrestant, altres tres migrants i tres guàrdies civils han resultat ferits de caràcter lleu, gairebé tots ells amb contusions, quan les forces de seguretat intentaven contenir l’allau.

Un agent de l’institut armat ha patit una ferida al cap amb un objecte punxant que portava un dels subsaharians, però també de caràcter lleu.

Es tractaria d’un dels intents més nombrosos d’entrada d’immigrants a Espanya a través de la tanca fronterera de Melilla amb el Marroc.

El passat mes d’abril altres 260 immigrants van intentar saltar la tanca simultàniament i, a l’igual que en aquesta ocasió, només van aconseguir el seu objectiu mig centenar.

Port de Tarragona