Vuit rescats al llarg d’aquest diumenge, un a la zona dels Gorgs de la Febró

Els accidents han tingut lloc a Ogassa, Castellnou de Bages, Tarragona, Olot, Espot, Portbou, Terrassa i Molló

Els Bombers emportant-se a la persona accidentada a la zona de gorgs de la Febró

Els Bombers han fet vuit rescats al llarg d’aquest diumenge, en tots els casos per lesions lleus. Els accidents que impedien als excursionistes continuar amb la marxa han estat al Taga, a Ogassa; a la zona de gorgs de la Febró; al volcà de Montsacopa, a Olot; al refugi d’Amitges, a Espot; i al coll de Siern, a Molló. A la cala del Pi de Portbou també han auxiliat a una persona que s’havia fet mal al peu en una zona de difícil accés. Paral·lelament han rescatat dos ciclistes accidentats a la zona del Soler del Far de Castellnou de Bages; i a la Font del Troncó, a Terrassa.

Port de Tarragona