Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home trobat en l’incendi d’un habitatge de Lloret de Mar

El cos tenia signes que podrien ser compatibles amb una mort violenta

Vista del carrer Tordera, a Lloret, on s'ha trobat el cadàver. / GM

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home trobat aquest divendres al migdia en l’incendi d’un habitatge de Lloret de Mar (Selva). Els Bombers han rebut l’avís del foc en un immoble del carrer de Tordera a les 12.51. Ha estat un veí qui ha alertat després de veure sortir fum de l’habitatge. Fins al lloc s’hi han traslladat cinc dotacions dels Bombers. Quan han pogut entrar a l’habitatge durant les tasques d’extinció, han vist el cos de l’home i han alertat els Mossos d’Esquadra. Segons fonts del cas, el cos tenia signes compatibles amb una mort violenta però totes les hipòtesis estan obertes. Una de les hipòtesis de la investigació és que es pugui tractar d’un assumpte de drogues.

Port de Tarragona