Una patrulla de Mossos cau a la via del tren durant una persecució a Llançà

Un cotxe patrulla dels Mossos d’Esquadra ha caigut a la via del tren quan perseguia un ciutadà francès que s’havia saltat un control policial. El vehicle fugia a gran velocitat i els agents, que no han resultat ferits, han pogut deternir-lo. El vehicle que conduïa l’arrestat ha intentat girar i canviar de sentit quan ha vist un control de la policia catalana, moment en que ha començat la persecució.

El vehicle perseguit ha envaït diverses vegades el sentit contrari i s’ha saltat un semàfor en vermell. Quan era perseguit per un camí de terra, el súbdit francès ha frenat de cop, obligant el conductor de la patrulla a esquivar-lo en una maniobra que ha fet que el cotxe policial caigués amb la part frontal a les vies. Posteriorment, els agents han pogut detenir el conductor i l’acompanyant, que han estat acusats policialment de conducció temerària, un delicte contra la seguretat vial. A més, el conductor, de 26 anys, tenia el carnet de conduir retirat per una ordre judicial. L’acompanyant ha estat arrestat per un delicte de resistència i desobediència als agents.

Port de Tarragona