Tres terratrèmols, un de magnitud 4, afecten Navarra aquest matí

IGN

Diversos moviments sísmics, un d’ells de magnitud 4, s’han registrat minuts abans de les vuit del matí d’aquest diumenge a Navarra. A les 07:57 hores, amb epicentre a Lizoain, segons informa l’Institut Geogràfic Nacional, s’ha produït el moviment de 4 graus, que s’ha sentit en nombroses localitats de la Comunitat Foral, entre elles Pamplona.

Tot i que inicialment l’Institut Geogràfic Nacional va informar d’una intensitat de 3,7 graus, posteriorment ha elevat aquest a 4 graus. La comarca de Pamplona, la vall d’Egüés, Aranguren, Ezcabarte i Erro són algunes de les zones en què s’ha notat, en alguns casos de manera intensa, aquest moviment.

Poc abans, a les 7:55 s’ha registrat un altre terratrèmol a la mateixa zona, aquest de 3,1 graus, i a les 06:59 un més a Urraul Alto amb una magnitud de 1,6 graus.

Port de Tarragona