banner Generalitat

Un mosso fora de servei troba sa i estalvi l’home desaparegut a Santa Maria de Merlès

Imatge d'arxiu d'un rescat d'un excursionista a Rasos de Manter, a la Vall d'en Bas. / Bombers

L’home de 45 anys desaparegut a la zona de Santa Maria de Merlès aquest cap de setmana ha estat localitzat en bon estat, segons han informat els Bombers. De fet, ha estat un mosso fora de servei que havia participat en la recerca durant la nit qui l’ha identificat aquest matí al quilòmetre 59 de la C-16, a Sallent, segons han explicat a l’ACN els Mossos d’Esquadra. En el dispositiu hi han participat Bombers, Mossos i el SEM, incloent un helicòpter, unitats canines i de muntanya. L’avís de la desaparició va arribar cap a les 16 hores de diumenge, tot i que la família, que està de vacances al municipi, deia que no en sabia res des de dissabte.

Port de Tarragona