Detenen un conductor drogat per xocar frontalment contra un turisme a Manresa i deixar dos ferits greus

A Ulldecona, un camioner ha resultat ferit en bolcar el seu vehicle

Tasques de retirada del vehicle accidentat a Ulldecona. / Bombers

La Policia Local de Manresa ha detingut un conductor de 32 anys i veí del municipi per conduir sota els efectes de droga i xocar frontalment contra un altre turisme. Arran de l’accident, hi ha hagut dos ferits greus, la conductora de l’altre turisme de 39 anys i una nena de 10 anys, que viatjaven amb tres persones més que han resultat ferides lleus. Ha passat la nit d’aquest dilluns a les 23.14 h. al quilòmetre 92,7 de la C-37, conegut com a La Catalana, al seu pas per aquesta localitat. Segons informa la policia, el detingut va envair el carril contrari per causes que es desconeixen i va xocar frontalment contra l’altre turisme que circulava per la via en aquell moment.

A l’altre vehicle implicat en l’accident, hi viatjava la conductora, una dona de 39 anys i veïna d’Olesa de Montserrat, que va resultar greu. L’altra ferida greu és una nena de 10 anys que també viatjava al mateix vehicle i també era veïna d’Olesa de Montserrat. Els altres tres ocupants van quedar ferits lleus. Es tracta d’un home de 40 anys i veí d’Igualada i dos joves de 7 i 17 anys, veïns d’Olesa. Tots van ser atesos pel personal sanitari que es va desplaçar fins al lloc de l’accident i van ser traslladats a l’hospital de Sant Joan de Déu, excepte la menor ferida greu que va ser traslladada al Parc Taulí de Sabadell.

El conductor detingut, de 32 anys, era l’únic ocupant al vehicle i va resultar lleu. Quan la policia li va fer les proves d’alcoholèmia i drogues, va donar positiu en Benzodiazepines. Seguidament, es van obrir diligències com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit i va quedar detingut.

Camioner ferit a Ulldecona

D’altra banda, dins l’apartat d’accidents de trànsit d’aquesta nit, un camió ha bolcat a l’autopista AP.7 al seu pas pel terme d’Ulldecona, al quilòmetre 340. Com a conseqüència del fet ha resultat ferit el conductor del vehicle de càrrega. Es realitzen talls intermitents mentre els Bombers retiren el camió.

Port de Tarragona