Cupra posa preu al nou Formentor, que començarà a lliurar-se l’últim trimestre del 2020

Ja s’accepten comandes de el nou Cupra Formentor: El primer model exclusiu de la marca està disponible des 46.920 € (sense descomptes inclosos) en la versió amb motor 2.0 TSI de 310 CV de potència i 400 Nm de parell màxim, caixa de canvis DSG de set velocitats amb connexió electrònica ‘shift-by-wire’, i tracció integral 4Drive.

El nou Cupra Formentor combina l’ADN propi de la marca, amb tecnologies d’avantguarda, un disseny exterior enlluernador i captivador, un interior acollidor per al conductor i els passatgers, i uns avançats motors de gran potència. Es tracta d’un vehicle que reuneix les qualitats dels SUV i els turismes esportius, i que uneix sofisticació, innovació, i una experiència de conducció excepcional.

Els lliuraments del model començaran l’últim trimestre del 2020 i l’oferta de motors es completarà pròximament.

El Cupra Formentor s’ofereix amb 9 colors diferents de carrosseria: Blanc, Plata Urban, Negre Midnight, Gris Magnetic, Vermell Desire, Gris grafè, Dark Campouflage, Gris Magnetic Mate i Blau Petrol Mate.

Així mateix, també continua disponible l’edició especial de llançament ‘Launch Edition’, amb un complet equipament de sèrie i idèntica opció mecànica. Així, incorpora el color de carrosseria ‘Blau Petrol Mate’, seients davanters tipus bucket de pell de color Blau Petrol, frens Brembo, sostre panoràmic, llantes d’aliatge exclusives de 48 cm (19 ») en color Copper, BEATS Àudio i alarma .

Dinamisme, confort, seguretat, connectivitat i disseny exclusius

Entre els principals elements inclosos de sèrie en el Cupra Formentor, cal destacar el difusor posterior amb quatre sortides de fuita, fars davanters de LED, llum del darrere infinita també de LED que recorre tot l’ample de la porta del darrere, seients davanters de tipus bucket i amb reglatge elèctric, volant de nou disseny, pantalla d’info-entreteniment de fins a 30,5 cm (12 ») amb reconeixement de veu natural, entre altres funcions, quadre de comandaments Digital Cockpit de 26 cm (10’25 »), assistent d’aparcament automàtic, sistema de càmeres de visió 360 °, climatitzador de tres zones, porta del darrere elèctric amb Pedal Virtual, o les llandes de disseny exclusiu, entre molts altres detalls.

També destaca l’àmplia llista d’assistents a la conducció que incorpora de sèrie i que li permet assolir un nivell 2 de conducció autònoma, així com múltiples solucions de connectivitat, amb accés remot a algunes funcions des del telèfon mòbil. Gràcies a la targeta SIM integrada en el model, el Cupra Formentor compta amb l’aplicació Connect, que farà que els serveis online estiguin disponibles directament en el vehicle, permetent que els clients accedeixin a les aplicacions descarregables, a la ràdio en línia, ia un ecosistema de funcionalitats en expansió amb dades i controls remots del seu vehicle.

Pel que fa a l’apartat dinàmic destaca la integració d’una suspensió esportiva que permet variar la seva fermesa gràcies a el sistema de Control Dinàmic d’Xassís (DCC), la Direcció Progressiva, una transmissió DSG de doble embragatge que compta amb connexió electrònica entre la caixa i el selector de l’canvi o les lleves després del volant, el sistema 4Drive de tracció a les quatre rodes amb bloqueig electrònic de el diferencial (XDS) i, per descomptat, el seu motor d’altes prestacions, amb el que permet accelerar de 0 a 100 km / ha només 4,9 segons, i obtenir un consum combinat d’entre 8,2 i 9 l / 100 km, segons el cicle d’homologació WLTP.

Port de Tarragona