Detenen quatre persones en un dia per cometre tres robatoris violents a Girona i Salt

Detenen quatre persones en un dia per cometre tres robatoris violents a Girona i Salt

arxiu / archivo

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes i una dona en un sol dia per tres robatoris violents a Girona i Salt (Gironès). El 30 d’agost els agents van detenir un home de 21 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Girona i una dona de 18 anys veïna de Juià (Gironès) per cometre un robatori violent que es va cometre la matinada del 12 d’agost al parc de la Devesa. La víctima va denunciar que mentre dormia en un sac de dormir, una parella s’hi va acostar. Ell el colpejava durament amb un pal mentre ella va aprofitar per treure-li la motxilla. Segons ha explicat la víctima li van sostreure el telèfon mòbil i 350 euros en efectiu, així com la documentació. La víctima va haver de ser hospitalitzada al Trueta per diverses contusions.
La parella ja havia estat detinguda per haver agredit a una persona transsexual a Salt (Gironès) el 13 d’agost. A l’home i la dona se’ls va considerar autors d’un delicte de tracte degradant i vexatori i un delicte de robatori amb violència i intimidació en grau de temptativa perpetrats a Salt el 13 d’agost. Els detinguts, que tenen antecedents, van quedar en llibertats amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

El segon dels robatoris es va produir el 19 d’agost quan un home va abordar una dona que caminava pel carrer de Pere Colli Guito de Salt. El lladre va amenaçar i intimidar la víctima i posteriorment li va agafar la motxilla amb violència i va fugir amb bicicleta. L’home es va quedar amb el seu telèfon mòbil i 190 euros.

La matinada del mateix 30 d’agost, els Mossos van anar a aturar una baralla a la travessia de Santa Eugènia de Girona. Quan una patrulla de paisà va arribar al llocs dels fets va veure que es tractava d’un robatori violent perpetrat per tres joves. A la víctima l’havien colpejat i se li havien emportat la cartera amb 500 euros. L’home va haver de rebre assistència mèdica a l’hospital Josep Trueta de Girona.

Mentrestant, els Mossos van fer una recerca per la zona i van detenir el presumpte autor al carrer de Bassegoda. Es tracta d’un jove de 20 anys de nacionalitat marroquina i veí de Girona per un delicte de robatori i intimidació i un delicte de lesions.

Port de Tarragona