CaixaBank i Bankia negocien fusionar-se

L'acord estaria molt avançat i la direcció quedaria en mans del president de l'entitat madrilenya

Oficina de Caixabank / Foto: Alèxia Vila

CaixaBank i Bankia negocien una fusió que suposaria l’operació d’aquestes característiques més gran que s’ha registrat a Espanya els darrers anys, segons publica aquest dijous el diari ‘Ara’. El rotatiu afirma que l’acord està molt avançat, i que l’anunci de la fusió està a punt. Si l’acord arriba a bon port suposarà la fusió de dues de les quatre entitats financeres més grans de l’Estat. La informació publicada assegura que la presidència del nou banc quedarà en mans de José Ignacio Goirozolgarri, que actualment està al capdavant de Bankia. El conseller delegat seria Gonzalo Gortázar, un dels màxims responsables de CaixaBank. La seu social estaria a València.

Port de Tarragona