Detenen a Ginebra el presumpte assassí d’una dona trobada al maleter d’un vehicle a València

La Policia Cantonal de Ginebra li localitzava i detenia a l'estació de tren central d'aquesta ciutat quan es disposava a abandonar territori suís

A primera hora del matí d’avui ha estat detingut a Suïssa el presumpte autor de la mort d’una dona localitzada al maleter d’un vehicle a València. Les gestions dutes a terme per la Policia Nacional després del crim van permetre esbrinar que el presumpte autor havia abandonat el territori nacional, posant-se en marxa aquest moment els mecanismes de col·laboració internacional per aconseguir la seva localització i arrest, fet que s’ha dut a terme a la estació de tren de Ginebra quan intentava abandonar Suïssa.

La investigació va començar el passat dia 24 d’agost quan es va tenir la primera informació de la desaparició d’una jove a València, gestions que es van intensificar després de l’aparició de l’cadàver de la dona a l’interior d’un vehicle el dia 31.

Després de diverses indagacions es va poder determinar que el presumpte autor dels fets pogués trobar amagat en una localitat de la frontera franco-suïssa, activant en aquest moment la corresponent ordre internacional de detenció. A més es van activar els mecanismes de col·laboració internacional per localització de fugitius a través de la xarxa ENFAST.
Després de l’intercanvi d’informació operativa entre la Policia Nacional i les autoritats policials suïsses, es va poder constatar el parador del fugat a la
localitat de Ginebra (Suïssa) i la seva intenció d’abandonar territori suís amb tren. Per això, es van comunicar aquests fets a la Policia Cantonal de Ginebra qui van establir el corresponent dispositiu de vigilància a l’estació de tren d’aquesta localitat. En el matí d’avui era localitzat i detingut.

Port de Tarragona