Tres mossos d’esquadra, detinguts a Santa Coloma de Farners per traficar amb la droga intervinguda que robaven del dipòsit policial

En l'operació s'han arrestat altres dues persones

Moment en que un dels detinguts es introduït a una patrulla. / Gerard Vilà

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dijous cinc persones, entre elles tres agents del cos, per una trama de tràfic de drogues a Santa Coloma de Farners, han explicat a l’ACN diverses fonts coneixedores del cas. Segons fonts properes a la investigació, els agents, en coordinació amb traficants, robaven droga intervinguda que estava en dipòsit, falsejaven la seva destrucció en atestats i la venien a tercers. És una investigació de la pròpia Divisió d’Afers Interns dels Mossos, que va iniciar diligències en tenir indicis dels fets i ara ha portat a terme l’operatiu. Els mossos detinguts estan acusats de revelació de secrets, organització criminal, delicte contra la salut pública i denegació i omissió del deure de perseguir delictes.
La Divisió d’Afers Interns ha fet registres en domicilis de mossos i de traficants durant aquest matí. Els agents del cos investigats ja han estat traslladats a la comissaria de Les Corts de Barcelona, on declararan.

Fonts coneixedores han indicat a l’ACN que els agents detinguts, a més, expulsaven els delinqüents que feien la competència als traficants amb els quals ells feien negocis.

Port de Tarragona