Detenen un home a les portes de la comissaria de Policia de Tarragona per amenaçar amb una navalla un agent

VÍDEO de l'actuació policial

Moment en que el policia redueix l'home. / CNP

La Policia Nacional ha detingut un home com a presumpte autor dels delictes d’atemptat a agent de l’autoritat i lesions, que es va presentar a les dependències de l’Oficina de Tramitació de Documents de Ciutadans Estrangers, de la Comissaria Provincial de Tarragona armat amb una navalla. L’home es va presentar a les oficines policials a l’objecte de realitzar els tràmits de renovació de la seva documentació d’estranger. Un cop comprovada la documentació que aportava, se li va informar que no tenia alguns documents necessaris per a realitzar el tràmit i se li va indicar que hauria de tornar quan complís tots els requisits sol·licitats.

És en aquest moment va adoptar una actitud irada, exigint que se li lliurés la documentació renovada i originat un petit enrenou, per la qual cosa se li va convidar a anar-se’n, negant-se i donant grans crits. Es va requerir la intervenció d’un dels policies que prestaven seguretat a les oficines, oposant resistència en un primer moment i marxant finalment d’el lloc.

Transcorreguts uns deu minuts aproximadament, va tornar de nou amb una navalla oberta a la mà dreta, de sis centímetres de longitud i fent gestos amenaçadors a l’policia, alhora que es va realitzar un tall superficial en el seu propi coll. Quan es va acostar a l’policia, aquest el va poder reduir ajudat d’un altre company de seguretat que va resultar amb ferides lleus en un braç i un genoll. El subjecte va ser finalment detingut pels presumptes delictes d’atemptat a agents de l’autoritat i lesions, instruint-les oportunes diligències policials.

A l’detingut li consten antecedents per robatori amb violència i intimidació i robatori amb força en les coses i en el moment de la detenció se li van confiscar 1,5 grams d’haixix.


Port de Tarragona