Detingut al Palau d’Anglesola per disparar dos trets de pistola a un home amb qui s’havia barallat

La policia vincula el fet a un assumpte relacionat amb el tràfic de drogues

Els Mossos d’Esquadra van detenir dijous un home de 56 anys, veí del Palau d’Anglesola (Pla d’Urgell) i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa, tinença il·lícita d’armes i amenaces amb arma de foc. La tarda del dimarts 4 d’agost hi va haver dues baralles a l’avinguda Canal de Mollerussa. A la primera, a quarts de set, els Mossos no hi van trobar res, però a la segona, minuts més tard, una patrulla de la Policia Local va poder identificar diverses persones. Allà es van assabentar que hi havia hagut dos trets amb arma de foc que havien impactat en una finestra sense ferir ningú. Més tard els Mossos van poder confirmar els danys, i els van atribuir a projectils de pistola. Els investigadors també van poder constatar que hi havia hagut una baralla inicial vinculada a un assumpte de tràfic de drogues i que un dels implicats havia marxat del lloc, havia tornat amb la pistola i havia disparat a una altra persona mentre fugia i l’amenaçava de mort.

Un cop van poder determinar la identitat de l’autor dels trets els Mossos el van detenir dijous al Palau d’Anglesola com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa, tinença il·lícita d’armes i amenaces amb arma de foc.

El detingut passarà properament davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Port de Tarragona