Dos policies ferits greus en ser envestits per un tot terreny d’uns narcos al Camp de Gibraltar

El vehicle dels delinqüents anava carregat de hachís. Un inspector es troba en estat molt greu.

Dos agents del Cuerpo Nacional de Policia han resultat ferits greus, un d’ells -inspector del cos- en estat molt greu després de ser envestits per un tot terreny conduit per uns narcotraficants. El vehicle dels delinqüents anava carregat de hachís. El vehicle, un BMW X5, havia carregat 12 fardells de droga a Punta Carnero. La patrulla els va interceptar, perquè el vehicle havia estat robat a Marbella prèviament. El conductor del tot terreny ha pogut ser detingut.

El succés s’ha produït aquest matí -sobre les 7 h.- en les proximitats d’Algecires. L’inspector ha estat traslladat en helicòpter a un hospital de Sevilla. El fet torna a posar de manifest la problemàtica que pateix el Camp de Gibraltar, amb un índex de delinqüència alarmant en relació al tràfic de drogues.

AMPLIAREM

Port de Tarragona