91 evacuats i 4 intoxicats per un incendi en un centre mèdic privat de Palau-solità i Plegamans

S'han activat 10 dotacions dels Bombers i 6 ambulàncies del SEM per un foc concentrat en un quadre elèctric

SEM

Un incendi aquesta matinada en una clínica privada de Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental) ha obligat a desallotjar 91 persones, quatre de les quals han estat traslladades en estat menys greu per inhalació de fum. L’avís del succés s’ha rebut a les 00.28 hores d’aquest dissabte al Centre Mèdic Palacent, situat a l’avinguda de Catalunya. El foc es concentrava en un quadre elèctric, mentre que la fumarada s’ha estès per les tres plantes del recinte. Deu dotacions dels Bombers i sis ambulàncies del SEM s’han desplaçat al lloc. Els residents han estat traslladats a zona segura durant les tasques d’extinció, que s’han allargat fins a les 07.05 hores, i després han pogut tornar a les seves habitacions.

Port de Tarragona