Els Bombers rescaten el cos d’un excursionista que ha caigut des d’uns 200 metres a Alins


Els Bombers de la Generalitat han rescatat el cos sense vida d’un excursionista accidentat a Alins (Pallars Sobirà). A les 11.07 hores d’aquest matí, els Bombers han estat alertats de l’accident d’un excursionista que s’hauria precipitat des d’uns 200 metres a la zona entre el port de Boet i la Pica Roja. Tot seguit s’ha activat l’helicòpter del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) que han localitzat el cos sense vida de la persona accidentada a la cresta de la Pica Roja i, una vegada autoritzats judicialment, han procedit a l’extracció del cos de la zona de l’accident i l’han evacuat fins a l’heliport de Tírvia.
Per la seva part, el cos de Mossos d’Esquadra, ha activat la unitat de muntanya que es farà càrrec de la custòdia i de la resta de diligències.

Port de Tarragona