Flash: Apunyalaments massius al centre de Birmingham, amb diverses víctimes

Un agent de la policia científica abandona el lloc on s'han registrat els apunyalaments. / Sky

Les autoritats encara no han precisat el nombre de ferits o morts que s’han registrat en un o diversos apunyalaments massius que s’han produït aquesta nit passada a la ciutat anglesa de Birmingham. La policia va informar que a les 0,30 hores (hora de Gran Bretanya) va ser alertada que havien ferits al centre de la ciutat. Afirmen que després de la primera emergència van ser informar d’altres atacs amb armes blanques a la mateixa zona.

La policia afirma que encara és aviat per determinar l’origen dels atacs, que serien amb arma blanca.

Sobre si es van produir trets, segons alguns testimonis, la policia afirma que no té constància d’aquest fet.

AMPLIAREM

Port de Tarragona