Sis detinguts, balanç provisional d’una operació antidroga a Reus

És un operatiu dels Mossos d'Esquadra en coordinació amb la Guàrdia Urbana del municipi

Archivo / Foto: Mossos d'Esquadra

Un dispositiu policial està en marxa aquest dimecres al matí a Reus contra un grup organitzat dedicat al tràfic de drogues, que, de moment portaria ja sis detinguts en els diferents registres que s’han realitzat per part de Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana. L’operatiu s’ha iniciat minuts abans de dos quarts de set d’aquest mati de dimecres.

Segons publica Diari Més, el dispositiu s’està duent a terme als carrers Sardana, Antoni Aulèstia Pijoan de Reus i Wad-Ras. En aquest últim, els agents han fet un registre en una barberia i s’han endut dues caixes. El local ha quedat precintat. Hi participen agents de Seguretat Ciutadana dels Mossos d’Esquadra, els ARRO (Àrea Regional de Recursos Operatius) i els GEI (Grup Especial d’Intervención).

Port de Tarragona