Demanen ajuda per intentar trobar Montse Elías, periodista de RTVE a Catalunya, desapareguda dimecres a Port de la Selva

La dona, de 44 anys, passava uns dies amb una amiga i l'últim cop que se la va veure va ser a la Cala Tamariua el dia 9

La família de la periodista de RTVE a Catalunya Montse Elías demana ajuda per localitzar-la, després de denunciar la seva desaparició aquest passat dijous 10 de setembre. L’últim cop que se la va veure va ser a la Cala Tamariua, a Port de la Selva (Alt Empordà) el dimecres dia 9, l’endemà d’haver marxat. La desapareguda té el mòbil desconnectat i condueix un Citroen Nemo de color gris. Elías, de 44 anys, passava uns dies a Colera, un poble proper, amb una amiga i la seva gossa ‘Beguira’. Va ser el marit de la periodista qui, alertat per no tenir notícies seves, va posar la denúncia per la desaparició en la comissaria de Sant Andreu de Barcelona.
RTVE ha difós un vídeo a través de les xarxes amb imatges de la desapareguda per tal d’intentar trobar-la. Protecció Civil de Port de la Selva també ha fet una piulada donant detalls de la la dona.

Port de Tarragona