Mor un escalador en caure-li una pedra a sobre als Serrats de la Creueta, a la Nou de Berguedà

L'accident ha tingut lloc cap a dos quarts d'una del migdia

Foto del rescat del cos / Bombers de la Generalitat

Un escalador ha mort aquest dissabte després de caure-li a sobre una pedra a la zona dels Serrats de la Creueta, a la Nou de Berguedà. Segons els Bombers, cap a les 12.29 hores se’ls ha avisat d’un accident de muntanya greu. S’han traslladat efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers en helicòpter fins al punt de l’accident. En considerar que la zona era practicable per terra, s’han acabat retirant els i hi han anat bombers voluntaris del parc de Puigreig i una unitat de muntanya dels Mossos, que han traslladat la víctima en llitera uns 300 metres fins on esperava la comitiva judicial.

Port de Tarragona