Boye denuncia un nou assalt al seu despatx: «Es pensen que ens intimidaran, però no ho faran»

"Ara caldrà valorar el que pot faltar i, sobretot, el que pot sobrar", ha assenyalat l'advocat de Torra i Puigdemont

La reixa serrada d'una de les finestres per on han accedit al despatx de Boye.

L’advocat Gonzalo Boye ha denunciat un nou assalt al seu despatx, el segon en nou mesos. «Han tallat la reixa d’una de les finestres amb una serra elèctrica, han destruït els sensors volumètrics i han destrossat l’alarma. Ara caldrà valorar el que pot faltar i, sobretot, el que pot sobrar», ha assenyalat l’advocat de Torra i Puigdemont. «Es pensen que ens intimidaran, però no ho faran», ha avisat Boye, que ha volgut ressaltar la ‘coincidència’ de l’assalt amb la vista al Suprem aquesta setmana sobre el recurs de Torra. «Es tracta d’un intent més per desestabilitzar-nos. El primer assalt –al gener- va ser quan havíem de presentar la cassació i aquest segon passa ara, quan l’hem de defensar el proper dijous», ha apuntat l’advocat a l’ACN.Torra: «Gràcies per defensar-nos»

Boye ha precisat que l’avís de l’assalt l’han rebut cap a la una de la matinada per part de la central d’alarmes. «Han entrat amb molta impunitat», ha comentat l’advocat, que a primera vista no ha trobat a faltar cap documentació o element important del despatx. «Més important serà comprovar que no han ‘portat’ cap cosa», ha afirmat Boye, tot insinuant la col·locació d’algun micròfon o dispositiu de seguiment. El president de la Generalitat, Quim Torra, ha estat dels primers a reaccionar i a través de les xarxes socials li ha mostrat el seu suport. «Estimats Gonzalo Boye i Isabel Elbal, gràcies per defensar-nos posant en risc el vostre despatx i les vostres carreres. Gràcies per seguir. Avui som nosaltres els qui estem al vostre costat pel que calgui», ha piulat Torra.

L’expresident de la Generalitat i líder de JxCat, Carles Puigdemont, també ha mostrat el seu escalf. «Un altre atac contra Boye i Elbal. Els molesta la feina que fan i el compromís que tenen. Coneixem aquestes pràctiques que perpetren aquests ‘desconeguts’… Molts d’ànims», ha ressaltat Puigdemont.

Port de Tarragona