Mor l’advocat de l’Estat en cap a Catalunya Severo Bueno de Sitjar de Togores

El lletrat va reclamar investigar votants de l'1-O i va denunciar la Generalitat per no escolaritzar en castellà

DIARI MÉS / YOUTUBE

L’advocat de l’Estat en cap a Catalunya, Severo Bueno de Sitjar de Togores, ha mort aquest diumenge segons han confirmat a través de Twitter l’Associació Professional de la Magistratura (APM). Com a representant de l’Estat va reclamar que s’investigués als votants de l’1-O que van denunciar l’operació policial en creure que van obstaculitzar l’acció dels policies utilitzant la «força intimidatòria de la massa tumultuària». Com a lletrat va denunciar la Generalitat per no escolaritzar una nena en castellà el 2009 i el Tribunal Suprem li va donar la raó el 2016 condemnant l’administració catalana a pagar una 3.000 euros a la família. La cerimònia de comiat se celebrarà aquest dilluns al migdia.

Port de Tarragona