Mor un motorista de Badalona que circulava contra direcció en xocar amb un cotxe a la Ronda de Dalt

La víctima és un veí de la ciutat de 45 anys

archivo / arxiu

El conductor d’una motocicleta que conduïa contra direcció ha mort aquest diumenge a la matinada en xocar frontalment amb un cotxe a la Ronda de Dalt a l’altura de Badalona. L’accident ha passat al quilòmetre 19,5 de la B-20 i els Mossos d’Esquadra han estat alertats del sinistre a les 2.28 hores. Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), la motocicleta circulava en direcció contrària per causes que s’estan investigant i a causa de l’impacte ha mort el seu conductor. Es tracta de B.E.A.A., de 45 anys i veí de Badalona. Amb aquesta víctima, són 77 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya

Port de Tarragona