Un ferit greu al Port de València després que un buc hagi fet caure una grua

@mundoestiba

L’operador d’una grua del Port de València ha resultat ferit greu aquest matí després que un buc hagi fet caure l’estructura a conseqüència d’un cop quan atracava, informen els estibadors en xarxes socials. Segons les mateixes fonts, els bombers han pogut rescatar a l’operari amb vida sense que, de moment, es conegui el seu estat de salut.

El treballador ha avisat de la col·lisió quan ja no es podia evitar perquè la resta del personal abandonés la zona on cauria la grua. Gràcies a aquests avis no s’han registrat més ferits, informen els estibadors.

Encara no s’ha facilitat una informació oficial de l’accident.

L’operador d’una grua del Port de València ha resultat ferit greu aquest matí després que un buc hagi fet caure l’estructura a conseqüència d’un cop quan atracava, informen els estibadors en xarxes socials. Segons les mateixes fonts, els bombers han pogut rescatar a l’operari amb vida sense que, de moment, es conegui el se estat de salut.

El treballador ha avisat de la col·lisió quan ja no es podia evitar perquè la resta del personal abandonés la zona on cauria la grúa. Gràcies a aquest avis no s’han registrat més ferits, informen els estibadors.

Encara no s’ha facilitat una informació oficial de l’accident.

Port de Tarragona