banner Generalitat

Detenen el presumpte assassí de l’home trobat amb un tret a l’esquena a un camí de Calonge

El cos el van trobar uns caçadors a un camí de Calonge. / GM

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home sospitós de l’assassinat d’un altre a Calonge (Baix Empordà), el cos del qual va ser localitzat diumenge en un camí forestal, segons ha avançat ‘El Punt Avui’ i han confirmat a l’ACN fonts policials.

La víctima, d’entre 35 i 40 anys, va morir a causa d’un tret a l’esquena. Al lloc dels fets es van trobar restes de sang a tocar d’un cotxe. Segons el diari, els Mossos van rebre hores abans una denúncia d’un veí de Sant Antoni de Calonge que explicava que la seva escopeta de caça, el seu cotxe i la seva moto havien desaparegut de casa seva, i que sospitava que s’ho havia emportat el seu fill.

Port de Tarragona