Mor el conductor d’un tot-terreny en un xoc frontal amb un turisme a la C-62 a Santa Maria de Merlès

L'altra persona implicada ha resultat ferida greu

archivo / arxiu

El conductor d’un tot-terreny ha mort aquest dilluns al matí en un xoc frontal amb un turisme a la C-62, a l’altura de Santa Maria de Merlès (Berguedà). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 7.07 hores. L’accident ha estat al quilòmetre 23,8 de la carretera. El conductor del turisme ha resultat ferit greu i ha estat traslladat en helicòpter a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. S’han activat per la incidència quatre patrulles de Mossos, tres dotacions dels Bombers, tres ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquesta ja són 78 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any en les carreteres interurbanes de Catalunya.

Port de Tarragona