El judici pels atemptats terroristes del 17-A començarà el 10 de novembre a l’Audiència Nacional

Ho ha avançat un dels advocats de l'acusació

Imatge d'arxiu de la sala on es celebrarà el judici.

El judici dels atemptats terroristes del 17-A a Barcelona i Cambrils començarà el 10 de novembre a l’Audiència Nacional, a la seu que té a San Fernado de Henares (Madrid). Així ho ha avançat l’advocat Jaume Alonso-Cuevillas a través de Twitter, on ha publicat una fotografia d’una part de la resolució de l’Audiència. Ho han confirmat també a l’ACN altres fonts properes al cas. Alonso-Cuevillas representa Javier Martínez, el pare del menor que va morir a l’atemptat a la Rambla. En la seva resolució, a la qual ha tingut accés l’ACN, l’Audiència Nacional també conclou que no és el moment processal per sol·licitar la responsabilitat civil directa o subsidiària de l’Estat, com fan algunes acusacions.

Port de Tarragona