El 112 rep 103 trucades per 78 incidents relacionats amb les ventades, la majoria al Baix Llobregat i Barcelonès

Hi ha una dona ferida de poca gravetat a Lleida perquè li ha caigut un arbre

Foto d'arxiu d'una actuació a LLeida. / Foto: Bombers

El telèfon d’emergències 112 ha rebut 103 trucades per 78 incidents relacionats amb les ventades, la majoria al Baix Llobregat (25%) i al Barcelonès (20%). Tot i així, l’afectació més greu per ara és la d’una dona ferida de poca gravetat a Lleida perquè li ha caigut un arbre a sobre. Els Bombers han atès una trentena d’avisos, com ara a Tarragona, on han assegurat les planxes del sostre del pavelló del Serrallo i on també donen suport als bombers del port perquè les fortes ratxes de vent han provocat l’encesa d’unes piles de biomassa situades al moll per a la seva càrrega a un vaixell. Protecció Civil va activar aquest dijous en fase d’alerta el pla d’emergències Ventcat per les fortes ventades que poden superar els 70 km/h.

Port de Tarragona