Mor el passatger d’una furgoneta en sortir de la via el vehicle en un polígon industrial de Lleida

La víctima és un home de 55 anys i nacionalitat argentina, mentre els altres dos ocupants han resultat il·lesos

Un home ha mort aquest divendres al vespre en sortir de la via i bolcar la furgoneta en què viatjava al polígon industrial carrerada d’Alcoletge de Lleida, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Els fets han tingut lloc cap a les 19.45 hores. La víctima – H. M. V. M., un home de 55 anys i nacionalitat argentina- viatjava al seient posterior del vehicle. Els altres dos ocupants han resultat il·lesos. Arran de la incidència, s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquesta víctima, són 82 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Port de Tarragona