Tamara Carrasco diu que mai va donar directrius i que només es va limitar passar informació d’una assembla oberta

L'acusació no ha pogut acreditar l'origen de la conversa de WhatsApp

Imatge de Tamara Carrasco i la mare d'Adrià Carrasco a la capçalera de la manifestació aquest 10 d'abril de 2019. / Àlex Recolons

L’activista Tamara Carrasco ha assegurat aquest dilluns que «mai» va donar directrius de cap tipus a través de WhatsApp i que simplement va «traspassar» la informació d’una assemblea oberta a un grup de persones en «una conversa privada». En la seva declaració al jutjat 25 de Barcelona, Carrasco ha afegit que no s’hagués imaginat mai una reacció tant «desproporcionada» a l’àudio que va gravar el 2018 i ha deixat clar que se l’està jutjant «per ser qui és i pensar com pensa». Sobre l’origen de l’àudio, cap dels agents de la Guàrdia Civil que van portar la investigació han pogut acreditar el seu origen més enllà d’assegurar que «corria per la xarxa» i que fins i tot el van publicar alguns mitjans de comunicació, que no han concretat.

Port de Tarragona