Ingressa a presó un home per agredir sexualment dues menors a Bellvitge


Investigació dels Mossos d’Esquadra de l’Hospitalet de Llobregat han posat a disposició judicial un home, de nacionalitat índia i 27 anys, com a presumpte autor de dues agressions sexuals comeses al barri de Bellvitge d’aquesta ciutat. L’autoritat judicial ha ordenat el seu ingrés a presó.

La investigació es va iniciar el 19 de setembre quan els investigadors van tenir coneixement d’una agressió sexual a una menor d’edat, al migdia i a la via pública, al municipi de l’Hospitalet de Llobregat. La jove havia patit tocaments per part d’un home que havia fugit del lloc en veure un grup de joves que acudien en el seu auxili.

Al dia següent, l’autor de l’agressió va intimidar una altra menor amb un ganivet, i va intentar portar-la a una zona apartada, però la jove va aconseguir marxar corrents del lloc.

Gràcies a les gestions d’investigació i la informació facilitada per testimonis, els agents van aconseguir identificar i detenir, el 24 de setembre, un home com a presumpte autor de les dues agressions sexuals.

Cal esmentar que l’arrestat en el moment de la seva detenció portava la mateixa roba que els dies que va cometre les dues agressions.

Port de Tarragona