banner Generalitat

Pugen a quinze els detinguts durant la manifestació dels CDR a Barcelona

S'han cremat contenidors a punts dispersos del centre de la ciutat i hi ha vehicles danyats i almenys un mosso ferit

Diverses furgones dels Mossos i una ambulància al centre de Barcelona durant els aldarulls el dia 1/10/2020 / Blanca Blay

Quinze persones han estat detingudes fins al moment en el marc de la manifestació dels CDR al centre de Barcelona en el tercer aniversari de l’1-O. Dues de les persones han llançat barres de ferro a furgonetes dels Mossos d’Esquadra, i una tercera ampolles de vidre, segons ha informat el cos policial. Tres més han estat detingudes per desordres públics i de la resta no n’han transcendit els motius. En paral·lel, hi ha hagut crema de contenidors a punts dispersos del centre de la ciutat, després que es dispersés la manifestació que havia començat a la plaça Sant Jaume i havia acabat a la plaça Catalunya. Mossos, Bombers de Barcelona i SEM actuen als punts on hi ha hagut els incendis dispersant manifestants i apagant contenidors.
Segons els Mossos també s’han produït danys a alguns vehicles i hi ha almenys un agent ferit.

Port de Tarragona