Els Mossos deixen sense efecte la detenció del jove arrestat aquest dijous pels incidents a Girona

Està previst que al llarg del matí passi per la comissaria a declarar

Barricada de contenidors cremant a Girona, l'1 d'octubre del 2020 / Marina López

Els Mossos d’Esquadra han deixat sense efecte la detenció del jove de 20 anys arrestat aquest dijous, durant els incidents que s’han produït a Girona en el tercer aniversari de l’1-O. Uns incidents que van acabar amb diversos contenidors cremats en diferents carrers de la ciutat i amb llançaments d’objectes contra la policia. Al final dels aldarulls, els Mossos van arrestar el noi de 20 anys per un delicte de desordres públics i un altre per atemptat contra els agents de l’autoritat. Ben entrada la matinada, però, van acabar deixant la detenció sense efecte i el jove va tornar a casa seva. Està previst que a les onze del matí passi a declarar a la comissaria de Vistalegre de Girona.

Port de Tarragona