Els Bombers de Barcelona extingeixen un foc a uns dipòsits amb residus al Port

S'han activat 11 dotacions dels Bombers de Barcelona, que han pogut extingir el foc en poc menys d'una hora

Foto: Portuarios

Un petit incendi s’ha declarat aquest dissabte al matí en uns dipòsits amb residus i fuel de l’empresa Ecoimsa al Port de Barcelona. Segons ha informat l’ajuntament, l’avís del foc s’ha rebut a les 08.03 hores a la zona del Moll de l’Energia. 11 dotacions dels Bombers de Barcelona s’han desplaçat al lloc i han pogut extingir les flames i la fumarada en poc menys d’una hora. A les 09.15 hores s’ha donat el foc per sufocat i també s’ha desactivat l’alerta del Pla especial d’emergència exterior del sector químic (Plaseqcat). No consten ferits i diverses dotacions dels Bombers de Barcelona s’han quedat al recinte refredant els dipòsits amb escuma. En aquest incident també s’hi han desplaçat patrulles dels Mossos i ambulàncies del SEM.

Port de Tarragona