Un ferit molt greu en l’explosió d’una barca al port d’Empuriabrava

Foto: Bombers de la Generalitat

ACN.- Un home de 35 anys ha quedat ferit greu després que una embarcació explotés al Port Alegre d’Empuriabrava, a Castelló d’Empúries (Alt Empúries). Els fets han passat pels volts de quarts de sis de la tarda de dijous. L’home estava manipulant la barca i, per motius que s’estan investigant, ha explotat i ha acabat cremant. En les tasques d’extinció, els Bombers han aïllat la resta de vaixells i han creat una línia de contenció per evitar que el foc s’estengués. Un cop s’han afogat les flames, els Bombers han retirat les restes de l’embarcació. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat dos unitats, que han traslladat l’home en estat greu a la Unitat de Cremats de l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona.

Port de Tarragona