Felip VI vindrà divendres a Barcelona per l’entrega de premis de la Barcelona New Economic Week

Pedro Sánchez l'acompanyarà i també visitaran junts la start-up 3-D Factory Incubator, a la Zona Franca

Pla general del rei Felip VI i el president Pedro Sánchez, al Palau de Marivent. Imatge del 7 d'agost de 2019

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i el rei Felip VI coincidiran aquest divendres a l’acte d’entrega de premis de la nova edició de BNEW, Barcelona New Economic Week, que estarà presidida pel monarca. D’altra banda, Sánchez i el Rei també visitaran junts la start-up 3-D Factory Incubator, que compleix el seu primer any a la Zona Franca de Barcelona. La visita es produeix després que el monarca no assistís a l’entrega de despatxos de jutges a Barcelona fa uns dies.

Port de Tarragona