Avanç / Absolen a Tamara Carrasco del delicte de desordres públics

Captura de vídeo de la declaració de Tamara Carrasco el 28 de setembre de 2020.

Tamara Carrasco ha quedat absolta del delicte de desordres públics del que l’acusava la Fiscalia. La veïna de Viladecans va ser jutjada a finals del passat mes de setembre per haver gravat un àudio per WhatsApp que cap dels agents de la Guàrdia Civil van poder acreditar com l’havien obtingut.

La sentència pot ser recorria a l’Audiència Provincial de Barcelona. Tamara Carrasco va ser detinguda fa dos anys. La fiscalia demanava per ella 7 mesos de presó per incitació a cometre desordres públics, però la causa va començar l’abril del 2018 acusada de terrorisme. La jutgessa ha considerat que només era informatiu i eren actes legals. Tamara va estar un any sense poder sortir del municipi on residia.

Port de Tarragona