Avanç / Més de mil policies fan una quarantena d’entrades durant un dispositiu antidroga al centre de Barcelona, Cornellà, El Prat i Badalona

Imatge de les unitats que s'han desplegat en l'operatiu.

Els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana de Barcelona i la Policia Nacional han desplegat a primera hora del matí un macrodispositiu contra la venda de droga al Raval. Segons ha informat la policia catalana, el dispositiu es dirigeix a diversos entramats criminals que controlen la venda i distribució d’heroïna al barri. Els investigats venien drogues al carrer i estan previstes detencions. En total s’estan fent una quarantena d’entrades en pisos utilitzats com a punts de venda i d’emmagatzematge de les drogues, principalment heroïna i cocaïna. Aquestes entrades s’estan fent a Barcelona, Cornellà, Badalona i el Prat de Llobregat. En l’operatiu s’han desplegat més de mil efectius, segons ha informat la Guàrdia Urbana.
A banda dels efectius de carrer, s’han activat també l’helicòpter i el dron policial per donar suport als agents que participen en el dispositiu.

Port de Tarragona