Un motorista mor i un ferit greu en un xoc entre dos motos, dos cotxes i una furgoneta a Sant Quirze del Vallès

Imatge d'arxiu

El Servei Català de Trànsit informa que a dos quarts d’una d’aquesta matinada hi ha hagut un accident de trànsit amb una víctima mortal al punt quilomètric 14,5 de la C-58 al terme municipal de Sant Quirze del Vallès en sentit Terrassa.

Per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït una col·lisió amb diversos vehicles implicats, dos turismes, dues motocicletes i una furgoneta. En un primer moment, s’ha produït una col·lisió per encalç entre una motocicleta i una furgoneta. Un turisme, en veure l’accident, s’ha aturat i un altre turisme no ha frenat a temps ha impactat amb aquest cotxe que estava parat i ha bolcat. Finalment, un altre motorista, ha realitzat una maniobra de frenada i ha caigut. A conseqüència del xoc, el conductor de la primera motocicleta implicada en l’accident ha resultat mort. Es tracta de R.D.M., de 47 anys i veí de Sabadell. A més, dues persones han resultat ferides, el segon motorista, de caràcter greu, traslladat a la Mútua de Terrassa, i la conductora d’un dels turismes, traslladada a l’Hospital de Terrassa en estat menys greu.

Arran de la incidència, que ha obligat a tallar la via en sentit Terrassa, s’han activat nou patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Port de Tarragona